Lang naar uitgekeken, ons Smash Weekend!

Smash weekend weg

Eindelijk was het dan de dag. De dag van ons Smash weekend!
De organisatoren Eeg en Tessa, hebben de locatie zeer geheim kunnen houden. Zelfs Natasja wist er niets van anders, hadden wij de locatie ruim van tevoren geweten.  Ook al hebben wij meerdere malen geprobeerd om de locatie boven water te krijgen door kleine ”onderwaterprikjes” richting de organisatie. Dit heeft niet geholpen. 

Een week voor het weekend hebben wij een before-party (het tegenovergestelde van after) gehad om alles door te nemen.  Wij dachten dat wij eindelijk de locatie kregen, maar niets was minder waar. Helaas, alleen wat afspraken over de boodschappen en wie er bij wie in de auto gaat.  Dan nog maar een week wachten op de locatie, de spanning liep verder op.
En dan was het zo ver, wij kregen de locatie door.  Marchin was de plaatsnaam. Yes, John en Roger zijn direct op onderzoek uitgegaan.
Roger: huisje gespot en met zwembad!
John:

John: wat zullen wij mooi terugkomen (en wij kunnen batteraven). Vertaling: Batteraaf is afgeleid van het Nederlands-Limburgs dialectwoord Batteroaf dat vlegel, kwajongen of deugniet betekent.
Ook dat weer gezegd hebbende kregen wij eindelijk het adres van het huisje door.
We konden eindelijk naar de plaats van bestemming rijden, maar de inhoud van het weekend bleef nog steeds geheim.

Dag 1 (Vrijdag)
Helaas kon Tessa, door een flinke blessure, niet aan het weekend deelnemen, heel zuur omdat ze het mee georganiseerd had.
Bij aankomst hebben wij direct een plonsje genomen in het zwembad onder het genot van een drankje. Petra en Marco waren ondertussen het eten op aan het warmen. Na het heerlijke avondmaal ruimden we de rotzooi op en had Eeg nog een leuk spelletje in petto.

Ik wil jullie de uitslag niet onthouden. Eigenlijk weet ik alleen nog dat ik tweede geworden ben achter de vrouw van de organisator, het voelde voor mij als winst. De rest is niet belangrijk.
Terwijl de vrouwen en Marco al naar bed gingen, gingen de overige mannen op de eerste verdieping nog een potje biljarten. Ze dachten dat ze dit in alle stilte deden….

Dag 2 (Zaterdag)
Na het ontbijt zijn wij op pad gegaan naar een activiteit. Wij wisten alleen dat sportkleding de juiste outfit was voor deze activiteit. Wat zouden wij als volleybalvereniging gaan doen? Drie keer raden. Het begint met een V en eindigt op olleyballen, maar dan in het zand. Dit was in het dorp Amay.  Zie actiefilm.
Na het ballen hadden we een heerlijke lunch in de brasserie naast de velden.

Eenmaal terug in het huisje hebben wij weer een plonsje genomen en een spelletje met de bal gedaan in het zwembadje. Ja, wij voelden ons even een stelletje kinderen. Hoe vaak konden wij de bal hooghouden zonder dat de bal in het water zou belanden.  Ik kan zeggen dit was geen succes. HaHa.
Dan maar een potje Mulki op een nogal moeilijk bespeelbaar veld. De pret was er niet minder om. Het was niet moeilijk om het blokje om te gooien, ook al raakte je het blokje niet, hij viel toch om, als het stokje maar in de buurt van een blokje kwam. Ook hier ben ik de winnaar vergeten.

Tijd voor de barbecue van Eeg. Hiervoor was Mike extra nog even op de motor langsgekomen.  Na de barbecue is Mike er direct weer van doorgegaan. Buikje vol en weer verder toeren.

In de avond weer wat spelletjes gedaan totdat iedereen het tijd vond om naar bed te gaan. Alleen John, Eeg, Florent en Roger nog niet, want Florent en Roger hadden nog een rekening opstaan met betrekking tot het biljarten. Helaas ook de tweede dag waren die andere twee weer beter. Hier heb ik nu nog last van.

Dag 3 (Zondag de dag van de surprise)
Na het ontbijt zijn wij weer op huis aan gegaan, maar het weekend was nog lang niet voorbij. Wij reisden van België naar Vijlen voor een leuke surprise. Bij deze activiteit sloten nog meerdere smashertjes aan, Peter en Hans MD, voor koffie met vlaai bij de paradijsvogel in (Cottage) Vijlen.
Na de vlaai direct maar gaan wandelen om plaats te maken voor de lunch.  Na de lunch een potje boerengolf gespeeld. Een hele uitdaging met verschillende hoogtes in het gras en hellinkjes naar boven en weer beneden.


Als afsluiting van een mooi, zoals de smashertjes dit kunnen, gezellig weekend zijn wij gaan eten bij de pizzeria il Genio.

Eeg en Tessa bedankt voor een geweldig weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *