Kerst-inn 2019

Onze jaarlijkse Kerst-inn begon op maandag 23 december dan toch eindelijk. Eerst was de datum 16 december (en meerdere mensen hebben toen verwachtingsvol in de kantine staan wachten) maar toen bleek dat de sporthal gewoon open was op de 23ste, werd er gewoon mee geschoven. Alsof het een curlingsteen was.

Onze voorzitster Sandra keek natuurlijk terug op het jaar 2019 waarin weer diverse hoogtepunten bereikt waren.

Naast de 8 toernooien waaraan deelgenomen was, waren er natuurlijk ook niet-volleybalevenementen. Zoals, (zak maar even onderuit, want hier komt een heel lijstje):
De house warming bij Janneke, het weekend Ardennen, onze jaarlijkse BBQ, het Merksplas volleybalweekend, het Smashfeest, 2 dartavonden en de curlingavond. Ook hadden we twee Abrahams dit jaar, Eeg en Mike, en dat waren leuke feesten. In maart hebben we onze nieuwe verenigingsshirts gekregen. En sindsdien presteren we nóg beter (?). Het zingen en dansen op PCL hoort langzaam ook tot de jaarlijkse Smashevenementen. En tenslotte hebben we ook nog een nieuw lid mogen verwelkomen, Edith.
Wat was het weer een heerlijk jaar!

Helaas namen we op deze Kerst-inn ook afscheid van Nicole. Erg jammer natuurlijk dat zij stopt, maar wel begrijpelijk. Bedankt Nicole voor je inzet en gezelschap!

Hans zingt, al koffiedrinkend, mee

Aangezien Eeg 25 jaar lid was van smash, werd er via een speciale uitgave van ‘let it snow, let it snow, let it snow’ een ode aan hem gebracht. Aangezien Hans de usb-stick die thuis klaar lag, vergeten was mee te nemen, moesten we het doen met een mobiele weergave van de muziek.
Maar aangezien de Smashleden ook muzikaal gezien (bijna) elke uitdaging aankunnen, kwam ook dit uiteindelijk goed.

Natasja had lekkere wafels gebakken en natuuuuurlijk had Gerrie weer voor 2 heerlijke taarten gezorgd. Samen met Kerstbrood en koffie en thee hebben we weer gesmuld en gezellig nagepraat over het het jaar 2019.

Rond kwart voor 11 gingen we naar huis.
En toen Evert van de kantine ook nog een schappelijk prijsje vroeg voor de genuttigde koffie en thee, werd er met een vriendelijk bedankje en een handdruk afscheid genomen en elkaar een goede jaarwisseling gewenst.

We wensen iedereen een gezond 2020!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *